Dánsko - Živě.cz
NemГЎme kam a s kГЅm jet, ale auto mГЎme. Jeli bychom nД›kde po ДЊeskГ© republice nejlГ©pe poblГЕѕ vody. RГЎd... TermГn: 10. 2017 a jmenuji se Karl SchlepsSkipper s manЕѕelkou hledajГ sdГlnГ© ДЌleny posГЎdky pro jachting v Chorvatsku 19. OdplouvГЎme z Vodice a poplujeme pЕ™es Kornati SZ smД›rem. Stranou o... termГn dovolenГ©: 19. 2017HledГЎm spolucestujГcГ: Chorvatsko, ItГЎlie, Еecko a jmenuji se Tereza Ahoj, hledГЎm spolucestujГcГ na dovolenou k moЕ™i v uvedenГ©m termГnu, letecky, jsem z okolГ Ostravy. MГЎm 30 let, se smyslem pro humor, relax, moЕ™e, pamГЎ... TermГn: 19.
Nejspise asi Egypt je to takova levnejsi varianta dovolene (2 tydny). Nasla... TermГn: 21. 2020-10. 2021HledГЎm spolucestujГcГ: DominikГЎnskГЎ republika, TanzГЎnie a jmenuji se Milan NД›kdo pohodovГЅ pЕ™es VГЎnoce a Silvestr nД›kam za teplem. Destinace dle toho kam se bude smД›t. IdeГЎlnД› 3 - 4 tГЅdny.
[[žít*]>>] Uruguay Jižní Korea přenos živě 24 listopadu 2022
termГn dovolenГ©: 03. 2018HledГЎm spolucestujГcГ: Egypt, Еecko, Turecko a jmenuji se LukГЎЕЎ Е Ahoj, jmenuji se LukГЎЕЎ, jsem nekuЕ™ГЎk, je mi 23 a hledГЎm sympatickou zГЎbavnou spoleДЌnici, parЕҐaДЌku do 26ti let na dovДЌu k moЕ™i all inclusive. ZnaДЌka: T... TermГn: 03. 2018HledГЎm spolucestujГcГ: AlbГЎnie, Egypt, Turecko a jmenuji se Adriana Ahoj, naЕЎla by sa tu nejaka pohodova normalna baba okolo 30 r., ktora by rada ЕЎla zrelaxovat niekam k moru, no v termine od 11.
JГЎ upЕ™ednostЕ€uji spГЕЎe klidnД›jЕЎГ a relaxaДЌnГ dov... TermГn: 01. 2018HledГЎm spolucestujГcГ: ДЊeskГЎ republika, Еecko a jmenuji se Radka Ahojky, jsem 31letГЎ Еѕena z Teplic, kterГЎ by rГЎda letД›la na dovolenou do Еecka nebo jela na wellness (ДЌi jinГЅ) pobyt v ДЊesku s nД›jakou fajn, podobnД› st... Destinace: ДЊeskГЎ republika, Еecko TermГn: 15. 2018HledГЎm spolucestujГcГ: Francie, ItГЎlie, Е panД›lsko a jmenuji se MГЕЎa HledГЎm spolucestovatelku/holku na last minute na kvД›ten.
Jsem 20letГЎ sleДЌna z... TermГn: 21. 2017HledГЎm spolucestujГcГ: ItГЎlie a jmenuji se Martin Ahoj sporЕҐГЎci a sporЕҐaДЌky, v uvedenГ©m termГnu mГЎme nД›jakГ© soukromГ© cviДЌnГ© (trГ©ninkovГ©)В aktivity u bЕ™ehЕЇ Elby (potГЎpД›nГ, jachting, trek). В DvД› kajuty... TermГn: 05. 2017HledГЎm spolucestujГcГ: ItГЎlie a jmenuji se Jaroslav BerГЎnekZdravГm, chystГЎme se s partnerkou na italskГЅ ostrov Sardinie. TermГn ideГЎlnД› od 20. zГЎЕ™Г na cca 8 aЕѕ 10 dnГ. Chceme nejlГ©pe letД›t. Ceny za letenku v... TermГn: 20. 2017HledГЎm spolucestujГcГ: Еecko a jmenuji se L. Ahoj, idem do GrГ©cka asi na 14 dnГ autom, hДѕadГЎm spolucestujГєcu pohodovГє, nekonfliktnГє.
2017-29. 2018HledГЎm spolucestujГcГ: Hongkong, Island, Vietnam a jmenuji se Lucie TRAVELMATE WANTED! :) Ahoj, miluju cestovГЎnГ a kdyby to ЕЎlo, nedД›lala bych nic jinГЅho:) A hledГЎm ДЌlovД›ka, kterГЅ to mГЎ podobnД›. NД›koho, koho zajГmajГ... Destinace: Hongkong, Island, Vietnam TermГn: 25. 2018 a jmenuji se Honza Ahoj, 25 let workoholik by si rГЎd dal na pГЎr dnГ oraz. HledГЎm sleДЌnu co by rГЎda vyrazila do jednГ© ze zmГnД›nГЅch destinacГ. Jsem zvyklГЅ na dlouhГ© cesty... termГn dovolenГ©: 21. 2017HledГЎm spolucestujГcГ: Chorvatsko, ItГЎlie a jmenuji se Vendula Ahoj, hledГЎm parЕҐГЎka nebo parЕҐaДЌku na spoleДЌnГ© dobrodruЕѕstvГ. ChtД›la bych k moЕ™i na 7-10dnГ ke konci srpna Chorvatsko, ItГЎlie,..
Austrálie - Dánsko | ONLINE | 30.11.2022 16:00 | MS fotbal 2022