Mexikó számára pedig egyébként sincs más választás, bár esetében még a három pont sem jelent automatikusan garanciát a továbbjutásra. A párosítás érdekessége, hogy a lengyelek dél-amerikai riválissal szemben a legutóbbi három vb-meccsüket elbukták, ráadásul gólt sem szereztek. Az argentinok pedig európai ellenféllel szemben nyeretlenek a legutóbbi három vb-találkozójukon, mind a hármat az előző tornán játszották, amelyen döntetlenre végeztek Izlanddal, illetve kikaptak a két döntőstől, a címvédő franciáktól és az ezüstérmes horvátoktól. A másik párban Mexikó Szaúd Arábiával mérkőzik meg este 20-tól a C csoportban.
Itt mehet el akár a dán továbbjutás, mi pedig közel 4-szeres
[ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV-] Ausztrália Dánia élő adás - IUSCA
percben értékesített büntetője miatt. Az ausztrálok történelmi tettet is végrehajthatnak, ugyanis még soha nem nyertek egymást követő két világbajnoki mérkőzést. A hatodik világbajnokságukon szereplő dánokkal csak egyszer, 2010-ben fordult elő, hogy már a csoportkör után utazhattak haza, akkor a mostanihoz hasonlóan (Tunézia ellen 0-0), nem tudták megnyerni az első fellépésüket, ott a hollandoktól szenvedtek 2-0-s vereséget. A C csoport utolsó csoportmeccseinek egyike a Lengyelország-Argentína rangadó lesz este 20-tól.
Ausztrál kapitány: Köszönöm, hogy elrontottad a napomat!
Australia - Denmark meccsek - Sportal.hu
Australia - Denmark meccsek - Sportal. hu© sportal. hu © Ringier Sports Media Group Minden jog fenntartva! Az oldalak, azok tartalma - ideértve különösen, de nem kizárólag az azokon közzétett szövegeket, képeket, fotókat, hangfelvételeket és videókat stb. - a Ringier Hungary Kft. /Blikk Kft. /Ringier Sports Media Hungary Kft. ("Jogtulajdonos") kizárólagos jogosultsága alá esnek. Mindezek minden és bármely felhasználása csak a Jogtulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges. Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a Jogtulajdonos semmilyen felelősséget, helytállást nem vállal.
HAON - Óriási a tét Argentína számáraA sokak által favoritként nevezett dél-amerikai válogatott szerda este vívhatja ki a továbbjutást. A katari labdarúgó-világbajnokság tizenegyedik, szerdai játéknapján a D csoportban Tunézia-Franciaország, illetve Ausztrália-Dánia találkozókat rendeznek. A C csoportban Argentína Lengyelországgal, a szintén továbbjutásért küzdő Szaúd-Arábia pedig Mexikóval csap össze – írta az Origo. A D csoportban az egyetlen NB I-es futballistát, az Európa-liga nyolcaddöntős Ferencvárost erősítő Aissa Laidounit foglalkoztató Tunézia Franciaországgal csap össze este 20 órakor.
detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat.
Óriási a tét Argentína számára - HAON
Denmark - Australia élő eredmények, H2H és felállások | Sofascore
A csoport másik mérkőzésének az ausztrálok indulnak neki kedvezőbb helyzetből Dániával szemben, ugyanis a papírforma alapján egy döntetlen is elég lehet a csapatnak a legjobb 16 közé kerüléshez. A két együttes az előző világbajnokságon is azonos csoportban szerepelt, 2018. június 21-én Szamarában 1-1-es döntetlen született az összecsapásukon. Az ausztrálok a legutóbbi öt vb-szereplésük alkalmával csak egyszer jutottak tovább csoportjukból, 2006-ban a Guus Hiddink által irányított Socceroos végül a későbbi győztes olaszokkal szemben maradt alul a nyolcaddöntőben Francesco Totti 95.
Szerencsejáték Zrt. Tippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message.
name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 200 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item.
Tunézia abban az esetben juthat tovább ha nyer, és a csoport másik találkozóján döntetlennel zárul a dán-ausztrál mérkőzés, vagy az észak-afrikaiak nagyobb arányú győzelmet aratnak, mint a dánok. A tunéziai együttes finoman szólva sem remekel az európai riválisokkal szemben, legutóbbi 15 ilyen találkozójából csak egyet nyert meg, hat döntetlen és nyolc vereség mellett. A francia válogatott sorozatban hat győzelemnél jár a világbajnokságokon, és egy újabb sikerrel a harmadik csapat lenne a tornák történetében az egymást követő hét megnyert meccset tekintve a brazilok (1998 és 2006 között 11 győzelem), illetve az olaszok (1934 és 1938 között 7 győzelem) után. Didier Deschamps szövetségi kapitánynak jelenleg 11 győztes vb-meccse van, az örökrangsorban két német, Joachim Löw (12) és Helmut Schön (16), valamint két brazil szakember, Luiz Felipe Scolari (14) és Mário Zagallo (13) előzi meg.
unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary.
Foci VB 2022: Ausztrália - Dánia foci VB meccs online stream
ORIGO sport futball eredmények | Origo.hu